Zajednica

Zajednica

Tvrtka RADNIK niz godina pruža financijsku i drugu potporu općem razvoju lokalnih sredina, od sporta i drugih djelatnosti širom Hrvatske, naručito u Križevcima, Sv. Ivanu Žabnu i Malom Lošinju.

Košarkaški klub Radnik, Tae Kwon Do klub Radnik i Tenis klub Radnik Križevci nose ime Tvrtke.

Tenis klub Radnik Križevci

Tenisk klub Radnik Križevci je trenutno u postupku osnivanja. Rezervacije je moguće vidjeti na sljedećem link-u: Rezervacije

Košarkaški klub Radnik

Košarkaški klub osnovan je 1971. godine, a pod imenom KK “Radnik” djeluje od 1981.godine. Sve ovo vrijeme aktivno djeluje i okuplja veliki broj mladih Križevčana.

Tae Kwon Do klub Radnik

Tae Kwon Do klub Radnik okuplja velik broj mladih sportaša koji postižu značajne rezultate na svim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tenis klubu Radnik na korištenje su dva uređena teniska igrališta u Križevcima, te isti organizira škole tenisa za mlade sportaše s ovog područja.

Tvrtka redovito sponzorira mnoge sportske klubove, ustanove, udruge i društva iz kluture, udruge branitelja, udruge mladih, dobrovoljna vatrogasna društva, lovačka društva, vjerske zajednice i druge humanitarne organizacije.

Od značajnijih sponzorstva su klubovi; NK Križevci, NK Tomislav, Sv. Ivan Žabno, NK Slaven Belupo, Koprivnica, NK Mali Lošinj, Košarkaški klub Jadranka Mali Lošinj, povremeno i drugi sportski klubovi i udruge.

Tvrtka je jedan od osnivača Gradskog tamburaškog orkestra Sveti Marko Križevčanin, a u jednom periodu bila je glavni sponzor Atletskom klubu i Informatičkom klubu iz Križevaca koji su više godina uspješno nosili i pronosili Radnikovo ime.

Brojne donacije humanitarnog karaktera socijalno ugroženim građanima, dvadesetak stipendija studentima i mnogi vidovi financijske potpore onima kojima su najpotrebnije, sastavni su dio Radnikovog odnosa prema okruženju u kojem posluje.